EEE 2018

EEE 2018

Otvorena 7. Međunarodna konferencija “Zapošljavanje, obrazovanje i preduzetništvo”
 

Sedmu godinu za redom, domaći posetioci, kao i gosti iz svih krajeva sveta imaju priliku da prisustvuju međunarodnoj konferenciji “Zapošljavanje, obrazovanje i preduzetništvo” (EEE Conference) koja se održava u hotelu “Holidej in”.


Manifestaciju je otvorio osnivač VŠPEP i organizator konferencije dr Dušan Cogoljević, koji je tom prilikom izjavio sledeće:


- Pre sedam godina, kada smo prvi put organizovali ovaj događaj, mislio sam da je to vrhunac. Uprkos tome, mi iz godine u godinu povećavamo stopu kvaliteta organizacije i učešća. PEP kao škola postoji već čitavu deceniju, i za to vreme smo uradili mnogo. Kako vreme prolazi, konferencija okuplja sve veći broj profesora I ja sam siguran da je to trend koji će se u budućnosti nastaviti – rekao je, između ostalog, Dušan Cogoljević.


Prisutnima se ispred PEP-a obratila I profesor Mirjana Radović-Marković.


- I ove godine, kao I do sada, povećava se broj učesnika konferencije “Zapošljavanje, obrazovanje i preduzetništvo” i širi se mreža partnerskih institucija. Cilj događaja je da da doprinos razvoju karijere u 21. veku
– rekla je Radović – Marković.
 

Na događaju je govorila I Renata Pindžo, pomoćnik ministra za turizam, trgovinu i telekomunikacije. Ona je naglasila važnost turizma kao treće delatnosti u svetu kada je u pitanju profit i njegovom dorinosu svetskom izvozu usluga i globalnom bruto proizvodu.


- Talas poslednje tehnološke revolucije potapa mala preduzeća, a gde je Srbija? Verujem da ćemo zahvaljujući ovakvim manifestacijama završiti sa dvocifrenim rastom povećanja stope zaposlenosti – rekla je Pindžo.
Nakon uvodnog obraćanja potpisani su ugovori o saradnji VŠPEP “ sa više visokoobrazovnih institucija.


Konferencija će trajati do 19 časova, a u subotu 20.10.biće organizovan okrugli sto pod nazivom “Razvoj karijere u 21. veku”, kao i ceremonija dodele nagrada i završno obraćanje.


Prenos konferencije uživo možete pratiti na našem veb sajtu.